Sayfa yükleniyor...
Defter 360
MOBİL UYGULAMAYI EDİNİN
TR / EN

Hesabımı Nasıl Silerim?

Hesabınızı kalıcı olarak silmek için Defter360 mobil uygulamasını kullanmanız gerekmektedir. Uygulama içerisinden aşağıdaki adımları takip ederek silme işlemini başlatabilirsiniz:

1 Uygulamayı açın ve giriş yapın.
2 Sağ üstte bulunan menü simgesine dokunarak yan menüyü açın ve Ayarlar simgesine dokunun.
3 Menüde en altta bulunan Hesabımı Sil butonuna tıklayın.
4 Açılan onay penceresinde silme işlemini onaylayın.
Dikkat: Hesabınızı sildiğinizde bu işlem geri alınamaz. Tüm verileriniz kalıcı olarak silinecektir.

Hangi Veriler Silinir?

Hesabınızı sildiğinizde, aşağıda listelenen tüm verileriniz sunucularımızdan kalıcı olarak temizlenir:

Profil bilgileriniz (İsim, E-posta, Profil fotoğrafı)
Kaydedilen tüm ayar verileri ve fotoğrafları
Tüm finansal kayıtlarınız (Gelir, Gider, Kasa, Banka)
Çek, senet ve kredi kayıtlarınız
Müşteri ve tedarikçi (Cari hesap) kayıtlarınız
Tüm raporlar ve geçmiş veriler

Veri Saklama Politikası

Hesap silme işlemi tamamlandığında, verileriniz aktif veritabanımızdan anında silinir. Yedekleme sistemlerimizdeki kopyalar ise 30 gün içerisinde otomatik olarak temizlenmektedir. Yasal zorunluluklar haricinde hiçbir veriniz saklanmaz.

Çerez Tercihleriniz

KVKK & GDPR Uyumlu

Sizlere daha iyi bir dijital deneyim sunmak, web sitemizin güvenliğini sağlamak ve dil tercihlerinizi hatırlamak için zorunlu ve performans çerezleri kullanıyoruz.